11 d’octubre 2008

Nova representació de “l' habitació del nen” avui a Sala Cabañes i Pere Vàzquez explica les seves sensacions com a director.


Aquesta nit a les 22.00 hores a Sala Cabañes nova representació d’aquesta obra de Josep Maria Benet i Jornet.

Del muntatge estrenat la setmana passada en Pere explica les seves sensacions

N' he viscut moltes, de bones i de dolentes. Per fi he vist la feina que fa un director, que normalment no es valora. Quan anem al teatre, i m' incloc jo mateix, valorem moltíssim la feina dels actors, i ens oblidem del director. Ara he vist que el director d' una obra te molta feina, te que estar a darrere de tot, no se li pot escapar cap detall, ja no des del punt de vista d' assajar als actors, sinò que te que donar el vist i plau de moltes coses, de la llum, del so, dels cartells, de l' escenografia, etc. Com a coses dolentes, doncs he viscut les meves menjades de coco... "Ostres que no m' en surto, que per què em lio jo amb projectes tant conflictius, etc". I com experiència bona, que és la que conte, l' adrenalina que gastes muntant una obra, el treball amb l' equip, amb els actors sobretot, que és amb els qui convius més, i els fruits que et dona al final. Però sobretot, la nova experiència que t' aporta i la satisfacció del resultat final, que per a mi, en aquest cas, és molt bona.

Jordi Romagosa , Roser Montlleó i els nens Esteve Vallmajor i Oriol de Ramon interpretant aquest text sobre les relacions de parella.
Tot passa al escenari i recordeu que l’aforament es limitat a 70 persones per representació
Reserva de localitats cada dia al 93.790.12.13 i en hores de taquilla al 93.790.85.02

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...