30 de desembre 2013

Els Pastorets tornen a Terrassa de la forma més solidària




publicat per
24 de desembre de 2013

La companyia Ja Som algú representa el clàssic nadalenc al Teatre dels Salesians, i tots els beneficis han anat destinats a Càritas i a l’ONG Vols per cooperar amb els infants i joves de països en vies de desenvolupament

Els Pastorets han tornat a Terrassa un any més, i aquest cop de la manera més solidària. La companyia Ja Som algú ha estat l’encarregada de portar a l'escenari aquest clàssic nadalenc al Teatre dels Salesians. Es tracta d’una representació solidària ja que tots els beneficis han anat destinats a Càritas i a l’ONG Vols, una associació que busca la cooperació amb els infants i joves dels països en vies de desenvolupament.

Els Pastorets de Folch i Torres tornaran a representar-se al mateix teatre els dies 28 i 29 de desembre i 2 i 3 de gener.

Per la seva banda, la Sala Crespi ha acollit la versió egarenca d’aquesta representació: Ganàpia i Cigronet. L’obra va ser escrita l’any per l’autor terrassenc Francesc Izquierdo i es va estrenar l’any 1949 al Casal de Sant Pere.

Ganàpia i Cigronet tornaran a l’escenari de la mà de PAM Teatre el 26, 28, 29 de desembre, i 4 i 5 de gener.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...